00020 | Prodej stavebního pozemku

Dolní Jirčany, Psáry
7 999 Kč (za m2)

Exkluzivně nabízíme k prodeji soubor pozemků o celkové výměře 1 402 m² ve vyhledávané části Dolních Jirčan v klidné a atraktivní lokalitě Praha – západ. Pozemky se nachází ve staré zástavbě s přímým přístupem z ulice Pražská. K dispozici jsou veškeré inženýrské sítě na hranici pozemku. Obec aktuálně neumožňuje napojení na kanalizaci z důvodu jejího nutného navýšení v budoucnu,kanalizace je schválena formou dočasné jímky připojení bude možné ve chvíli, co obec navýší kapacitu čističky. Ta může po budoucím napojení sloužit jako retenční nádrž, dále je zde obcí zpoplatněno připojení na vodu.
Pozemek se skládá z pěti pozemků: 404/6 - 542m2, 36/2 - 517m2, 711/1 - 260m2, 867/1 - 71m2, 880 - 12m2.
Vzhledem k celkové výměře a dvěma větším plochám se pozemek přímo nabízí k výstavbě dvou rodinných domů, ideální pro dvougenerační bydlení. Přístupová cesta, kterou lze případně zajistit věcným břemenem, umožňuje rozdělení pozemku pouze v rámci rodinného okruhu.
Aktuální možná zastavitelnost všech pozemků činí 250 m².
Bydlení zde nabízí skvělou občanskou vybavenost: obchod, pošta, zahradnictví, nová základní škola, mateřská škola, dětské skupinky a sportovní vyžití. Výborná dopravní dostupnost do Prahy díky blízkému pražskému okruhu a přímému spojení autobusem na metro.
Podmínky a možnosti tohoto záměru bychom Vám přiblížili osobně.

  • Celková plocha:1 402 m2
  • Druh pozemku:pro bydlení
  • Umístění objektu:rušná část obce


Prodávající makléř

Penelope

Stanislava Vondráková

Kontaktní formulář