00019 | Prodej stavebního pozemku

Dobřany
4 990 Kč (za m2)

Hledáte jedinečnou investiční příležitost? Tento stavební pozemek o rozloze 650 m² v srdci obce Dobřany, Plzeň-jih, představuje mimořádnou šanci pro realizaci vašich developerských vizí.Pozemek je situován v moderní zástavbě a dle územního plánu BH je určen k hromadnému bydlení, což z něj činí ideální volbu pro výstavbu bytových domů. Tato nabídka představuje skvělou výzvu pro developery a investory s dlouhodobou vizí.Perfektní příležitost pro ty, kteří chtějí vytvořit projekt s dlouhodobým potenciálem!
Pozemek není zasíťovaný, ale všechny podklady o existenci inženýrských sítí u hranice pozemku jsou k dispozici. Příjezdová cesta bude možná po domluvě s městem Dobřany, které vlastní i okolní parcely. Možnou výhodou je, že k pozemku neexistuje žádná projektová dokumentace ani stavební povolení, což nenavyšuje cenu a umožňuje naplánovat výstavbu zcela dle vašich představ.
Lokalita je klidná a nabízí skvělé podmínky pro moderní bydlení. Je třeba respektovat ochranná pásma distribuční soustavy nadzemních vedení, ale tato omezení nijak nebrání kvalitní výstavbě. Tento pozemek představuje jedinečnou investiční příležitost v rostoucí a atraktivní oblasti s velkým potenciálem.
Pro kompletní a doplňující informace mě neváhejte kontaktovat.

  • Celková plocha:650 m2
  • Druh pozemku:pro bydlení
  • Umístění objektu:klidná část obce
  • Komunikace:betonová


Prodávající makléř

Penelope

Stanislava Vondráková

Kontaktní formulář